logo
Meniu

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

O initiativa de admirat

Nu stiu cine esti kezek dar eu consider investigatia asta de bun augur pentru bridgiul romanesc. Si am sa-ti spun si de ce. In fiecare luna castigatorul turneului BBO ROMANIA primeste un premiu.
NU va ganditi la sume considerabile ca nu-mi permit.Drept pentru care am accesat un site de pe site ul Federatiei sa acord acest premiu si anume sistemul 2/1 in format electronic. Am luat legatura cu d-nul Axinte si i-am spus ce doresc. Am mentionat faptul ca platesc inclusiv cheltuielile de transport. Dumnealui mi-a spus sa achit 12 E in contul firmei respective si urmarea a fost incredibila. A cerut nr de telefon al castigatorului ca acesta sa descarce direct in calculatorul sau acest sistem 2/1. Am renuntat la a mai cumpara de la dumnealui dar banii au fost platiti. Crede cineva ca am primit un telefon sa mi se returneze suma? Nici poveste. Deci premiul in fapt a fost acordat domnului Axinte Florentin . Acum am facut comanda la o firma serioasa pentru un alt premiu care sa-i revina adevaratului castigator.
Daca Federatia romana de bridge face reclama unor asemenea persoane sper ca tu nu te folosesti de acest site intr-un scop asemanator pentru ca ar fi pacat.


Comentarii
Postat de: kezek
Subiect: răspuns
Comentariu:Sărut mâna . Mi-e teamă ca nu inţeleg cum aş putea profita de pe urma acestui site ,probabil n-am destulă escrocherie in sânge . În ciuda unicului răspuns primit (si acesta bizar de defensiv) voi porni la lucru - în speranţa că va fi util măcar câtorva persoane . Dacă doriţi să colaborăm (sub orice formă) mă gasiţi pe : kezek at gmail dot com .
Postat de: kezek
Subiect: errata
Comentariu:pardon , emailul corect este : kezek.ma at gmail dot com. (îl scriu aşa pentru a evita spam)
Postat de: tego
Subiect: vreau si eu
Comentariu:trimite-mi si mie din cand in cand cate 12 euro in cont...iti trimit cateva site-uri la schimb de unde sa descarci...ce vrei tu
Postat de: Florentin
Subiect: raspuns
Comentariu:Imi pare rau pentru tot deranjul pe care vi l-am creat. Banii au fost returnati, i-am depus personal (acum 3 saptamini) in contul pe care mi l-ati trimis. Probabil ca ar fi fost \"fair\" ca dumneavoastra sa stingeti acest incident neplacut. Multa bafta pentru BBORomania, Florentin
ro eng
Login

Cauta

Membrii Forum

Sarbatoritii Zilei